17 августа 2014 г. 22:26:22 пользователь Людмила Гридковець (grydkovec@ukr.net) написал:
Росія завжди вела війни, і саме Росія зазвичай їх розвязувала не беручі на себе відповідальності. Ми ще в школі по історії в радянські часи вивчали, що це була найбільшою колоніальною державою, просто її колонії находилися на її кордонах. Вчить історію.
RE: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re: вірш
Назовите случаи развязывания войны Россией за 20 век. По советским источникам. мой вопрос
Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re [2]: Re: вірш
1918 - російські війська пішли на Україну. На захист кордонів виступили студенти КНУ ім.Шевченка, які до кінця не вірили, що проти них буде стріляти "братній народ". І всі вони загинули під Крутами. Війна в Чечні, війна в Абхазії, війна в Придністровї. Я вже не кажу про терористичні угрупування, які відправляє Росія майже у всі точки конфліктів (Югославія (Боснія, Герцеговина, Сербія ), Сирія ......) Дитинко, історія - важлива наука. Її слід вчити, а не займатися профанацією.
Обіцяють видати до кінця року хороший підручник. Я Вам його пришлю. Але Ви можете почитати в університетських виданнях. В роботах провідних науковців. Я немаю часу доводити, що слон є слоном, біле білим, дім домом. В інтернеті багато наукових статей, збірників та підручників.